Home

IN VERBAND MET ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN,

ZIJN RESERVERINGEN VIA DEZE WEBSITE TIJDELIJK NIET MOGELIJK

 

 

Welkom op de website van dorpshuis de Smis

 

In januari 2011 hebben wij onze intrek genomen in een geheel nieuw dorpshuis. Sinds die tijd is het dorpshuis onderdeel van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) de Smis. Dit houdt in dat er een verbinding is gemaakt met basisschool Sint Jan en kinderdagverblijf Nummer Een. In  de Smis  is plaats voor een groot aantal vaste gebruikers en dorpsactiviteiten. Er is ook nog voldoende tijd en ruimte om De Smis voor een activiteit te huren. En ook belangrijk: parkeergelegenheid is in voldoende mate aanwezig.
Op deze site kunt u een indruk krijgen van wat er zoal plaats vindt en mogelijk is in de Smis. Tevens bestaat de mogelijkheid om ruimtes te reserveren.

 

Het gebouw is multifunctioneel:
MFA de Smis is er voor groot en klein. Voor elk wat wils!
Met recht het trefpunt van cultuur, ontspanning en educatie.

 

De Brede School:
Basisschool St. Jan, Peuterspeelzaal De Dondersteentjes, Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang.

 

Het Dorpshuis is een thuisplaats voor vele verenigingen. Dorpsbewoners ontmoeten elkaar in de Smis, ze kunnen er repetities houden, vergaderen, computerlessen volgen, een kaartje leggen, biljarten, kletsen aan de bar of gewoon een krantje lezen met een kop koffie. Loop gerust eens binnen tijdens de openingsuren.
Op woensdagmorgen van 8.30 uur tot 9.15 uur kan men er terecht voor bloedafname.

 

De ruimtes in de Smis zijn ook voor niet-participanten te gebruiken. De ruimtes zijn geschikt voor presentaties, uitvoeringen en tentoonstellingen. Dit in overleg met de beheerder van de Smis of via de on-line boekingsmogelijkheid.

 

Pubquiz in de Smis
Op vrijdag 27 maart 2020 vindt de 7e Pubquiz in dorpshuis de Smis plaats.
Test uw kennis uw kennis op het gebied van 12 verschillende onderwerpen aan de hand van 120 verrassende, interessante, grappige en soms moeilijke vragen.
Gratis inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw teamnaam. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.
De quiz begint om 20.00 uur; de zaal is open om 19.30 uur.

 

Copyright © 2020 Dorpshuis de Smis.
All Rights Reserved.