't Plekske is de ruimte die de verbinding maakt tussen de school en de Smis. Overdag wordt hij  gebruikt door de school. Het is wel mogelijk deze ruimte in de avonduren te huren. 

 

`t Plekske

 

  • ’T Plekske is voor kinderen uit groep 7 en 8 en voor kinderen uit de 1e klas van het voortgezet onderwijs.
  • ’T Plekske is een ontmoetingsplek om samen te komen en leuke activiteiten te ondernemen. Wat doen we zoal: knutselen, schilderen, plakken, vlechten en we zijn in het bezit van twee PC's en een grootbeeld TV waar spelletjes op gedaan kunnen worden. Ook kunnen kinderen spelen met een X-box. Verder zijn er enkele spellendozen waar naar hartenlust met groepjes mee gespeeld kan worden. 

Verder houden we ook thema-avonden, zoals bijvoorbeeld met carnaval en Kerstmis.

Er wordt gezorgd voor drinken (alcoholvrij natuurlijk) en voor een stukje fruit.

Daarnaast worden er soms ook activiteiten buitenshuis ondernomen.

’T Plekske is dinsdag in de oneven weken van 19:00-20:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, dus laat je zien.

Kom eens binnen lopen om te kijken hoe leuk het is! En wij hebben ook plaats voor leerlingen die hun maatschappelijke stage doen. 

  • ’T Plekske wordt ondersteund door vrijwilligers die in groepjes de avond begeleiden. Er zijn altijd minimaal twee vrijwilligers aanwezig om de kinderen te helpen bij hun activiteiten.
  • De vrijwilligers van "T Plekske zijn;
    • Annet Kruijssen, Sabine Oranje, Marja Hendriks, Natasja Jacobs, Merel Dierks, Miranda Jansen, Marieke Jacobs en Annette Waes.

 

 

Copyright © 2020 Dorpshuis de Smis.
All Rights Reserved.